Update ^^

Assalamualaikum :D



Piwiit . Mintak maaf banyak-banyak sebab lama tak update blog ni . Kita busy lahh . Takde mase nak berblogging . Kebetulan sekarang kita ade mase jadi kita nak mengambil kesempatan ini untuk meng-update blog yang comel lote nii . Hihi :D Korang perasan tak ? Mesti lahh perasan kan ? Chopp , perasan pasal ape ? Huhu , nak cakap lahh ni . Perasan tak yang baju blog kita dah bertukar ? Huhu , makin comel or makin buruk ? Maybe makin buruk kot sebab duluu kita guna blogskins sekarang kita gune template Washed Denim . Huhh , mane-mane jea lahh . Yang penting dapat update , kan ? Hehek :3 Mula-mula kita ingat nak delete jea blog ni tapi sayangg lahh sebabb blog ni kita buat daripade kita darjah 6 lagi dan kita paling sayang blog ni ^^ Hihi . 


Lihat gambar di atas ? Huhu , ituu lahh lesboo kita . Actually , kawann kita lahh . Kita bukan lesbian oke ? Kihkih . Kita rinn rinn rinnduu dekat lesboo kita . Selame ni kalau kita ade masalah , kita cerita dekat dia jea . Tapi skarang ? Kita tak tahu nak cerita kt sape :/ So sadd dear D"; Skarangg dia busy dengan latihan bola jaring sebabb dah nak lawan . Kalau dulu kita asyik berkepit jea dengan dia . Tapi tahun ni kita dah tak rapat macam dulu dulu lagi sebabb kitaorang duduk kelas lain . Kita sedihh sangat sebab tak dapat duduk dengan dia dalam kelas . Sedih sangat sangat ;'( Tapi nak buat macam mane . Bende dah jadi , kita tak boleh buat ape-ape , right ?

Dear Jihah , awak jangan lupakan saya tauu ? Kene ingat saya slalu . Kihkih :P Walaupun kita dah tak rapat macam dulu tapi saya tetap sayangg awak . Sayangg sangat-sangat . Harap awak bahagia , okee dear ? :"D


Hello ! Ini lahh geng kita . Tapi ade duaorang yang takde dalam gambar ni . Sorry lolzzz . Hehe :3 See , geng kita gilee pink . Haha , actually tuu baju kelas tahun lepas . Kitaorang tak minat sangat punn warne pink . Hihi , okee lahh . Sampai sini jea dapat update blog . Lain mase kita update lagi . Byee , assalamualaikum :D


1 comment:

Nur Aien Syahierah said...

cntikknye blog akak..